Thursday, June 21, 2012

bTV се подиграва със зрителите си, и с народа

Много отдавна се знае че bTV се подиграва със зрителите си и с народа, и че представя едностранчиви материали обслужвайки даден интерес, нещо за което писах по-подробно в предият си блогпост.

Говорейки за издънките на bTV, една от най-големите им издънки, беше тази с господари на ефира, Опитваха се да цензурират господарите, с което нарушаваха доста права гарантирани от конституцията и законодателството, и награя за да им затворят устата насила ги свалиха от ефир.

Днес обаче на народа му писна от това пренебрежително и подигравателно отношение на bTV, и се надигна и излезнана протест. Аз бях там, с приятелката ми и с две нейни съотборнички. Също протестирахме. Видяхме всичко, което стана, и за пореден път bTV ни убеди че се подиграва с хората и зрителите си, като ги нарича с всякакви обидни квалификации, като лумпени. Скандирания като "ТюркишТВ", "БосфорТВ", "БойкоТВ", „Ние сме народът, защо не сте с нас“ и „Долу bTV“се чуваха постоянно от всички страни и протестиращи.

Излезна един от операторите на bTV и започна да обижда и да се подиграва с протестиращите, и да ги предизвиква. След многократни предупреждения, от протестиращите да спре да се заяжда, операторът продължи да да се подиграва с хората, и с което си изпроси пердах, който НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО си получи. bTV яхна момента, да се измъкне като божа кравичка която била нападната без повод, ние сметова и това и това, нас ни бият нас незнам си какво си, какво прави полицията, що не ни пази, и прочието.

Този оператор беше поредната издънка на bTV, целта му беше да предизвика вълна на насилие, която да бъде използвана като повод за разпръстване на протеста

Това което наля не масло а бензин в огъня, беше изключително низкият и долен опит на bTV да се подиграе с протестиращите за запазване на горите, снимали няколко стъпкани цветя в борисовата градина, и представят репортажа как тези които викат срещу незаконните сечи на горите, дефакто несе се интересували от природата щом така стъпкали невинните цветя, и понеже бах там, и видях за какво иде реч, нито протестиращите срещу незаконните сечи, нито протестиращите срещу бтв стъпкаха цветята, а бяха стъпкани от полицаите които охраняваха протеста.

Това което bTV Не взе под внимание е, че все по-малко хора гледат bTV и че все по-малко хора вярват на bTV, а с тези измислени репортажчета, и нападение над държавните институции как са измъчени жертви, как с цветята стъпкани, сами доказаха, че не са телевизия която е дойстойна и която заслужава доверие. bTV няма да постигнат целта си с тези измислени репортажчета, да се изкарат жертва на лумпени, и на разни псевдоеколози, това което бтв ще постигне, е за пореден път да докаже, че представят нещата, изкривено и необективно и недостоверно, с което още един път ще докажат че не са достойни за доверие.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.