Saturday, September 22, 2012

Щуротиики на кутиики



21.09.2012
Тия дни в жълтите таблоиди се наслушах на глупости, и да ви кажа останах отвратен от тези болни мозъци, които само пишат всевъзможни глупости, за да си вдигат продажбите.

Начетох се на малоумни олигофрении, от рода на:

Северно сияние над екваториална Африка, унищожаване на Йоносферата на земята, в следствие от това, супер силни магнитни полета, ще стопят електропроводната мрежа, за телефони, и интернет да се забрави, крайна живота, изгорели електроники на модерните коли, самозапалващи се контакти, самозапалващи се трафопостове, стопени далекопроводи, и прочието апокалиптични сценарии, и като цяло крайняа живота на земята....

Абе я бягайте от тук та се скриите някъде, какви са тия олигофрении, бе малоумни жълтурковци, не ви ли писна да пишете глупости, народа е изтрещял и изпорстял и вие пишете велики глупости в жалките ви и неуспешни и некадърни опити да правите евтини сензации само и само да си продадете броевете пълни с глупости, абе жълтурковци някой вас трябва да ви забрани със закон и да ви преследва и изтребва до крак, докато остане само пресата която дава смислена и проверена и достоверна информация. Сигурно тия от вестник Строго Секретно, ще надуят гайдата, че геофизичното оръжие HAARP, има пръст и в това. Общо взето, жълтият таблоид Строго Секретно се насра юнашки, с това геофизичоно оръжие HAARP, и покрай HAARP се държат точно като жълт таблоид, HAARP било виновно за тежката зима, HAARP било виновно за горещото лято, HAARP било виновно, за земетресенията в европа и в перник, пак HAARP, било виновно за дъждовете и ветровете и температурите, абе тия врещелници, нямат ли си друга работа? Някой май наистина трябва да им настъпи спирачките, защото те самите очевидно не могат.

Хората от БАН си казаха много ясно и много точно, цитирани от Вестник СЕГА и от БНТ, че наистина са силни бури, и че е възможно локало смущение на безжични комуникации, и че хората с високо кръвно да си седят вкъщи и да не се претоварват, и с това въпроса приключва. Изтрещелия ни народ обаче се връзва тия щуротиики на кутиики, на жълтата преса.

Пред магазина имаме един колоритен образ, горкия, вече до го толкова го тресе деменцията, върви като програмиран фанатик, проповядва НДСВ са най-добрите, НДСВ помагат,а другите са лоши, тоя пеликан бойко, тоя пожарникар, бойко тая мутра бойко, еей не бях виждал толкова неуравновесена реакция, и до толкова да не може да приеме станалото.

Да, същия постоянно се вре навсякъде като на всяка манджа мерудия, все той да е в центъра на вниманието, все той да е на топа на събитията. Напълно очаквано пое темата, за магнитните бури и пое глупостите, на жълтата преса. Преди него всъщност, изобщо не знаех че ще има нещо подобно, обикновено не се интресувам от изригвания и магнитни бури, и обикновено когато бабичките почнат да квасят лиги, и да говорят за неща които не разбират, тогава разбирам че може би има нещо. Обикновено приемам информцията като недостоверна, и ако реша че ме засяга, трябва да я потвърждавам допълнително и повече от 85% от случаите изилиза че нещо не са доразбали и че недоразбрали квасят лиги из квартала.

22.09.2012
Ето, продължавам да си пиша, и след бурите, или изригванията и след малоумното врещене на жълтата преса. Нито компютъра ми изпуши, нито хладилниците се изпържиха, колата ми работеше перфектно, ток и комуникации бяха без грешка. Нямаше стопени кабели, нямаше подпалени трафопостове и други подобни явления. Беше един скучен ден в магазина. Нищо предречено от малоумната ни жълта преса, или от някакви откачени врещелници не се случи, както очаквах.

И какаво?

Интернета работи, очевидно щом четете тои блог пост, нали е в интернет. Нали аз трябваше да го кача в интернет, което пак значи че всичко си е наред.

И какво стана?

Както винаги лудите викаха, бабичките квасиха лиги, жълтите таблоиди яхнаха паниката, да си правят фалшивите сензации, за да си продават недоклатените броеве и тиражи, изобщо нищо ново под хладното семпемврииско слънце. Е малоумни жълти таблоиди, както винаги доказахте че пишете неверни глупости, сега когато природата доказа това твърдение какво ще кажете за свое оправдание?

За това единсвените жълти неща, на които реално обръщам внимание са пържените картофки със сиренце, и лимонадата.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.